Kloofmachine huren

Met onze zaag- en kloofmachine kunt u snel en eenvoudig uw hout kloven. De machine verwerkt 6-8 kuub per uur! Stammen worden met deze krachtige kloofmachine in enkele seconden verwerkt tot op maat gemaakt openhaardhout. In één ochtend of middag is dus de hele jaarvoorraad hout weggewerkt!

De machine verwerkt stammen tot 37 cm doorsnede. Nadat de stam op de lopende band gelegd is wordt deze in kleine stukken gezaagd, variabel van 30-60 centimeter. Vervolgens worden de blokken automatisch op een kloofmes gedrukt en splijten ze in 2, 4 of 6 blokken openhaardhout. De lopende band voert de houtblokken vervolgens af en gooit het hout op een stapel, in de kruiwagen of in een zak of box. De kloofmachine werkt op een aftakas of krachtstroom.

Zaag- en Kloofmachine huren?

Wilt u ook snel en eenvoudig uw hout kloven? Huur dan deze krachtige kloofmachine. U kunt de kloofmachine huren per uur, dagdeel (3 uur) of dag. Wij komen bij u op locatie, installeren de machine en bedienen deze tijdens de werkzaamheden. Ter ondersteuning bij het hout kloven en om het kloofproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn er 3-4 mensen extra nodig. Bekijk hier onze tarieven »

Video Hakki Pilke Expert 37

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u de zaag- en kloofmachine huren? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

LET OP: Ons verzorgingsgebied is 15 kilometer rondom Markelo.

 

Specificaties Hakki Pilke Expert 37

De Hakki Pilke Expert 37 is geschikt om stammen tot Ø 37 cm mee te zagen en te kloven. Zowel de kloof- als zaagsectie zijn goed afgeschermd.

  • Kloofkracht 7-9 Ton
  • Aftakas aangedreven en d.m.v 380 V elektromotor
  • Invoerband voor het gemakkelijk invoeren van de stammen
  • Snel zagen met kettingzaag en controle over het kloofsysteem
  • Snelgangventiel: drukker brengt het hout snel naar het mes en drukt het met volle kloofkracht door het kloofmes
  • De afvoerband heeft een bereik van 4 meter en omdat deze inklapbaar is kan de machine eenvoudig vervoerd worden
  • Dankzij de verstelbare kloofmessen kunt u ervoor kiezen om de stammen in twee of vier blokken te kloven